Menu
EUR
Veiligheidspictogrammen

Veiligheidspictogrammen

Pictogrammen spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van een veilige omgeving. Deze visuele communicatiemiddelen bieden directe en duidelijke informatie over mogelijke gevaren, veiligheidsvoorschriften en noodprocedures. Op blusdeken.nl hebben we een uitgebreid assortiment stickers en kunststof borden met veiligheidspictogrammen, om te voldoen aan de diverse behoeften van bedrijven, organisaties en huishoudens.

Brandpreventie pictogrammen

Onze brandpreventie pictogrammen zijn specifiek ontworpen om brandrisico's te identificeren en mensen bewust te maken van brandpreventiemaatregelen. Ze omvatten pictogrammen voor brandblussers, brandalarmen, nooduitgangen, brandbestendige materialen en meer. Door deze pictogrammen op strategische locaties te plaatsen, kunnen mensen snel en effectief reageren in geval van brand.

Eerste hulp pictogrammen

Om de veiligheid te waarborgen en levens te redden, is het belangrijk om in noodsituaties snel de juiste eerste hulp te kunnen bieden. Onze eerste hulp pictogrammen bieden duidelijke visuele aanwijzingen voor verschillende noodsituaties, zoals reanimatie, het verlenen van EHBO, het gebruik van een AED en het behandelen van brandwonden. Deze pictogrammen vergemakkelijken de juiste handelingen en zorgen voor een georganiseerde en doeltreffende respons in noodgevallen.

Waarschuwingspictogrammen

Waarschuwingspictogrammen zijn bedoeld om mensen bewust te maken van specifieke gevaren en potentiële risico's in hun omgeving. Ze kunnen betrekking hebben op gevaarlijke stoffen, elektrische gevaren, uitglijden en vallen, en andere situaties die extra voorzichtigheid vereisen. Door deze pictogrammen te gebruiken, kunnen risico's worden geminimaliseerd en ongelukken worden voorkomen.

Verbodspictogrammen

Verbodspictogrammen spelen een belangrijke rol bij het communiceren van situaties waarin bepaalde handelingen, activiteiten of objecten niet zijn toegestaan. Ze kunnen betrekking hebben op roken, open vuur, verboden toegang, en andere veiligheidsvoorschriften. Deze pictogrammen dienen als visuele herinneringen en waarschuwingen voor naleving van de regels en voorkomen potentieel gevaarlijke situaties.

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »